Ware liefde roest niet

14-07-2017
Yes! Mijn boek is er! 

Vandaag is het feest! Vanochtend stond ik expres een uur eerder op om te wachten totdat Ware liefde roest niet op de site van de uitgever zou verschijnen. En daar is hij dan, te lezen door heel Nederland :).

Bestellen
Je kan Ware liefde roest niet via deze link nu bestellen!

Natuurlijk is hij ook via de boekhandel te bestellen. Ik ben zó benieuwd wat jij ervan vindt!

Preview
 Op het moment dat de bus de hoek omdraait, bij ons de wijk in, duw ik op de stopknop. We rijden voorbij mijn straat en ik zie een onbekende auto op de oprit staan. Wie is dat nu weer? Direct gaat er in een flits iets door mijn hoofd. Rens zal toch geen andere vrouw bij ons thuis hebben? Meteen met die gedachte krijg ik een berichtje binnen; afzender Rens.

Sorry lieverd, zit in een werkafspraak. Is gigantisch uitgelopen en moet dit écht afhandelen. Zie je zo. Xxx.

Wat?! Een werkafspraak? Ja ja, hij ligt zeker gewoon een wijf te krikken terwijl ik op zwangerschapsyoga zit met zijn kind in mijn dikke buik! Nog voordat de deuren van de bus volledig zijn geopend, storm ik naar buiten. Ik zal hem krijgen! Driftig loop ik op ons huis af. Zachtjes haal ik het slot eraf en open ik de deur. Ik sluit de deur niet eens, ik loop gewoon door de trap op, naar de slaapkamer. Voor de slaapkamerdeur houd ik even in, wil ik dit wel zien? Maar dan besef ik dat ik wel zal moeten. Ik klem mijn hand stevig om de klink van de deur en met een harde zwaai duw ik de deur open. De deur knalt tegen de kast en ik schreeuw ‘HA!’ om mijn daad kracht bij te zetten. Maar dan gaat mijn blik door de kamer, niets. Een leeg, netjes opgemaakt bed. Zoals ik het vanochtend heb achtergelaten. Hè? Waar hangen ze uit?

09-07-2017
Nog maar 5 nachtjes slapen!

Hij komt in zicht: mijn nieuwe boek. Aanstaande vrijdag is de dag waarop Ware liefde roest niet uitkomt.

Hard work pays off
Na twee jaar schrijven – niet aan een stuk natuurlijk – lag er een manuscript. Een boek met liefde geschreven, over de liefde. Het is een vervolg op mijn eerste roman Totdat de liefde komt maar mijn proeflezers hebben hem ook gelezen als los boek en hebben niets gemist!  Je zal hem dus sowieso leuk vinden!

Waar gaat het over?
In het leven van Eva, Cat en Melissa draait alles om vriendschap en liefde. Maar liefde is niet altijd eenvoudig. Hun vriendschap wordt ernstig op de proef gesteld wanneer één van de vriendinnen halsoverkop verliefd wordt. Kunnen gebroken harten nog gelijmd worden? Overwint de liefde alles? En… bestaat er zoiets als een sprookjeseinde?

 

cover

De mooiste cover, ooit.

Benieuwd?
Ben je nieuwsgierig geworden? Houd dan komende dagen mijn site in de gaten, zodra je Ware liefde roest niet kunt bestellen zal ik dat laten weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s