Totdat de liefde komt

14 februari 2015:Signeren Valentijnsdiner-web
Romantisch diner

Met Het Wapen van Rijsenburg in Driebergen organiseerde ik het Valentijnsdiner ‘Totdat de liefde komt’. Ieder verliefd stel kreeg van mij een exemplaar van het boek en uiteraard was ik er zelf ook de hele avond om te signeren en vragen te beantwoorden. Het was een bijzonder leuke avond en de gasten waren ook erg enthousiast.

❤ Spread the love ❤

Meer hier, op de site van de Culemborgse Courant. Romantisch diner met Culemborgse auteur Mariska Vermeulen.

 

november 2014:
Leen me nu!

Totdat de liefde komt is opgenomen door Biblion. Dit betekent dat het boek in alle openbare bibliotheken te leen zal zijn. Dus zoek me op, of vraag naar me! Ik ben te leen :-).

18 juli 2014:
Volle kracht vooruit!

WOW! In één woord geweldig! Alle reacties die ik tot nu toe heb gehad op Totdat de liefde komt zijn overweldigend. Inmiddels ben ik ook voor de radio geïnterviewd. Zie het filmpje voor het geluidsfragment.

Ook de eerste reviews zijn een warme douche, ik hoop dat ik binnenkort ook van jou mag horen wat je er van vindt!
Zomaar wat reviews van lezers:

“Ik heb genoten van het boek ‘Totdat de liefde komt’! Mariska heeft hiermee laten zien dat zij een hele goede schrijfster is. Het lezen van haar blogs waren/zijn al een genot om te lezen, dus een boek schrijven én uitbrengen kon niet lang op zich laten wachten. Het verhaal heeft mij van begin tot einde geboeid, maar heeft me ook laten lachen en wat een herkenning om vriendinnen te hebben die je door dik en dun steunen en wat een einde… nee ik ga niet zeggen hoe… dat moet men zelf maar lezen…. 😉 In één woord TOP!”

“Top verhaal, Ik ben normaal meer van de streek/familie romans maar het verhaal van Mariska vond ik erg goed geschreven en wat mij opviel het is niet voorspelbaar Je moet echt doorlezen voordat je het einde komt te weten! Ik had het al op Facebook gezet, in een woord Te Gek!”

In 1 woord: WOW. Ik ben begonnen in het boek en heb het niet meer naast me neer kunnen leggen. Zelfs op me werk, tussen de bedrijven door, heb ik door gelezen en wat heeft het mij nieuwsgierig gemaakt. Ik hoop zo dat er snel een vervolg gaat komen. Schrijfstyle zorgt ervoor dat je in het boek gezogen word met al je zintuigen op scherp… Super leuk boek, leest lekker weg.”

4 juli 2014:
Het wachten is voorbij!

Ik presenteer jullie met heel veel trots mijn debuutroman! Totdat de liefde komt is vanaf vandaag te bestellen via mijn uitgeverij Boekscout. Je vindt hem hier:

Heb je hem gelezen? Dan ben ik heel benieuwd wat je mening is. Reageer gerust of stuur me een mailtje via mariska.vermeulen@live.nl.

Nooit meer wachten, Totdat de liefde komt.

Cover Totdat de liefde komt

Cover Totdat de liefde komt

29 juni 2014:
Nog maar 5 dagen, totdat de liefde komt!

De cover is inmiddels bepaald (zie ook de mooiste boekcover ooit). De laatste aanpassingen liggen bij de uitgever. Aanstaande vrijdag is het zover, mijn boek zal dan bij Boekscout.nl in de digitale etalage staan. Ik tel ongeduldig af tot ik het eerste exemplaar in handen kan houden, tellen jullie mee??

12 juni 2014:
Mijn boek wordt uitgegeven!

Op 12 juni sprak een uitgever de volgende magische woorden: ‘Ik heb je boek met een glimlach gelezen en zou het dan ook graag uitgeven.’ Tegen mij! Wow!

Hiermee gaat mijn droom in productie, over niet al te lange tijd zal ik een roman in handen houden met mijn naam op de kaft. Totdat de liefde komt.

Wil jij op de hoogte gehouden worden? Stuur me even een mailtje op mariska.vermeulen@live.nl. Ik zal je dan op de promotielijst zetten, zodat jij als eerste een mailtje krijgt als mijn boek te bestellen is!

Schrijven

5 gedachtes over “Totdat de liefde komt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s