Over mij

Mariska Vermeulen, dat ben ik! Enthousiast, creatief, wil altijd veel & wil dat snel. Happy single, tienduizend ideeën die ik tot uitvoering wil brengen.
Perfectionistisch tot op het bot, maar anderzijds een warboel eerste klas. Kan mijn telefoon kwijt zijn als ik aan het bellen ben en meer van dat soort ongein. Mijn Spotify playlist onthult mijn diversiteit aan persoonlijkheden, hij varieert van rock naar R&B, van musicals zoals Evita naar dubstep.

Maak flauwe grapjes, met name met mijn zusje Daniëlle. Zij begrijpt mijn grapjes altijd, hoewel het totaal nergens over gaat of op slaat. Assistente down.
Ik reis graag, van een week uitgaan in Marmaris tot 22 dagen rondreizen in India. Maar New York staat bovenaan het lijstje van mijn favorieten steden. Zoals de cheesy sweaters al zeggen: I ❤ NYC.

Verder ben ik 30 jaar jong. Of oud. In mijn dagelijks leven ben ik management assistente. Al 16 jaar werkzaam voor hetzelfde bedrijf. Ik hou van een uitdaging, die vind ik daar absoluut. Na mijn HAVO ben ik gestart met werken, wat betekent dat alles wat ik nu kan, geleerd is tussen de bedrijven door. Ik leer graag nieuwe dingen, veelal via YouTube of het betere uitvogelwerk. Absoluut een autodidact eerste klas. Zo word ik iedere dag weer een beetje handiger! Vorig jaar ben ik gestart met een HBO leergang Management, waardoor ik een aantal dagen per maand in de schoolbanken zit. Ik start graag nieuwe projecten op want daarin kan ik mijn creativiteit en leergierigheid kwijt.

Ook schrijfster in vrije tijd, mijn debuut feelgoodroman is verschenen in juli 2014. Zie ook Totdat de liefde komt. Het vervolg op deze chicklit is verschenen in 2017, Ware liefde roest niet.

Mijn motto:

No guts, no glory.

Heb je een leuk idee, wil je mij iets vragen of heb je een andere reden waarom je contact op wil nemen? Dat kan! Mail me: mariska@mariskav87.nl

4 gedachtes over “Over mij

  1. leonpeck zegt:

    Heel leuke blog, Mariska. Heel fijn om te lezen. Mocht je daar zin in hebben, bezoek dan zeker eens Leon Peck en laaf je aan de verschillende zeer korte en korte verhalen. 🙂

  2. Jolanda zegt:

    Please add ‘energiek’ aan ‘over mij’!!! WOW Mariska, wat een leuke blog heb je! Ook je Office tips gezien. TOP! Goed bezig! Wat kun je goed en leuk schrijven! Vreselijk gelachen om je verhalen en de dingen die je overkomen (ja ja, ook leedvermaak). Ik vond het leuk om je vorige week maandag te ontmoeten. Toen had ik nog slechts een idee van de humor achter je open en vrolijke gezicht… Dank voor de lach! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s