Yes! Mijn boek is er! 

Vandaag is het feest! Vanochtend stond ik expres een uur eerder op om te wachten totdat Ware liefde roest niet op de site van de uitgever zou verschijnen. En daar is hij dan, te lezen door heel Nederland :).

Bestellen
Je kan Ware liefde roest niet bestellen via deze link:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=8014

Natuurlijk is hij ook via de boekhandel te bestellen. Ik ben zó benieuwd wat jij ervan vindt!

Preview
 Op het moment dat de bus de hoek omdraait, bij ons de wijk in, duw ik op de stopknop. We rijden voorbij mijn straat en ik zie een onbekende auto op de oprit staan. Wie is dat nu weer? Direct gaat er in een flits iets door mijn hoofd. Rens zal toch geen andere vrouw bij ons thuis hebben? Meteen met die gedachte krijg ik een berichtje binnen; afzender Rens.

Sorry lieverd, zit in een werkafspraak. Is gigantisch uitgelopen en moet dit écht afhandelen. Zie je zo. Xxx.

Wat?! Een werkafspraak? Ja ja, hij ligt zeker gewoon een wijf te krikken terwijl ik op zwangerschapsyoga zit met zijn kind in mijn dikke buik! Nog voordat de deuren van de bus volledig zijn geopend, storm ik naar buiten. Ik zal hem krijgen! Driftig loop ik op ons huis af. Zachtjes haal ik het slot eraf en open ik de deur. Ik sluit de deur niet eens, ik loop gewoon door de trap op, naar de slaapkamer. Voor de slaapkamerdeur houd ik even in, wil ik dit wel zien? Maar dan besef ik dat ik wel zal moeten. Ik klem mijn hand stevig om de klink van de deur en met een harde zwaai duw ik de deur open. De deur knalt tegen de kast en ik schreeuw ‘HA!’ om mijn daad kracht bij te zetten. Maar dan gaat mijn blik door de kamer, niets. Een leeg, netjes opgemaakt bed. Zoals ik het vanochtend heb achtergelaten. Hè? Waar hangen ze uit?

4 gedachtes over “Yes! Mijn boek is er! 

  1. Paul zegt:

    Van harte gefeliciteerd met je nieuwe boek! Het is geloof ik iets minder het genre dat ik graag lees, maar ik vind het erg gaaf dat je je tweede boek hebt geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s