Hoera! Een nieuw boek!

Jullie hebben misschien een tijdje niets meer van mij gelezen, maar op de achtergrond was ik hard aan het typen! Vanaf 1 juni kan jij er van meegenieten, dan verschijnt Hollandse klassiekers anno nu!

Voor de foodies
Als je houdt van koken, dan mag dit boek niet ontbreken op je boekenplank – of aanrecht. Tjitze heeft veel heerlijke recepten voor je uitgeschreven, waarmee je onze Hollandse keuken herontdekt. En dat is verrassend leuk! Want terwijl je de blits maakt bij je familie en vrienden met je Fryske dúmpkes of ijs met drop, leer je ook nog een stukje geschiedenis over onze oer-Hollandse ingrediënten.

kaft

Tjitze
Er lag een mooie samenwerking ten grondslag aan dit kookboek. De passievolle en altijd enthousiaste chef Tjitze van der Dam vroeg mij of ik de teksten wilde schrijven voor zijn droom: zijn eigen kookboek. Natuurlijk pakte ik deze kans met beide handen aan, wat een enorm leuke opdracht!

Lekker de keuken in!
Waar wacht je nog op? Je kan het boek nu alvast reserveren, zodat je straks als een van de eersten aan de slag kan. Veel kookplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s