Notyptie

Dit levensjaar – ja, ik ben wéér een jaar ouder – heb ik voor mezelf weer een leuke uitdaging bedacht. Namelijk: het dagelijks delen van een Notyptie.

#Notyptie
Voeg dit woord toe aan je woordenboek, want hij is geboren. Een notitie, een kort getypt tekstje. Oftewel: een notyptie. Je kan het ook meteen in je favo #hashtag lijst zetten op instagram en twitter, want daar vind je ze ook terug.

Ze komen tot je op de raarste momenten
De meeste briljante ideeën ontstaan toch onder de douche? Nou, notypties dus ook. Want op de momenten dat je het meest doelloos, ik bedoel mindfull, bezig bent schiet de inspiratie je om de oren. Althans, bij mij wel. Dan is het alleen nog de kunst om het te onthouden. Herhalen, herhalen, herhalen, tot ik uit de badkuip stap en een notitie in mijn telefoon kan maken. Want een verloren notyptie is een zonde. Ik moet er nog 355 namelijk. Waar ben ik aan begonnen?

Een weekoverzichtje
Omdat ik jullie de kleine versjes niet wil onthouden, zal ik eens in de zoveel tijd een overzichtje plaatsen. Misschien een weekoverzicht, als jullie dat leuk vinden! Laat het me weten. Als je het niet leuk vindt, overweeg dan om deze blog niet meer te bezoeken ;-).

Deze diashow vereist JavaScript.

2 gedachtes over “Notyptie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s