20’s hitlist

Nu mijn laatste jaar als 20-er is ingegaan heb ik een bucketlist gemaakt. Dingen die ik nog wil doen voor de big 3-0.

1. Skydiven

Deze staat sinds dit jaar op m’n lijst, maar moet ergens in de komende 365 dagen wel uitgevoerd gaan worden. Ik bedoel maar, de botten worden ook vanzelf brozer. Dus des te eerder ik ga, des te minder risico ik loop. 

2. Mijn boek uitgeven

Deel twee, hij ligt er. Te wachten om te transformeren van een uitgeprint exemplaar naar een echt boek. Komend jaar moet ik een uitgeverij zien te vinden en mijn levenswerk (oke, beetje overdreven) in de schappen zien te krijgen zodat jij ervan kunt genieten. Wish me luck!

3. Een fotografie cursus volgen

Ik zou zó graag beter met mijn camera willen worden! Daarom wil ik een fotografie cursus gaan volgen. Nu ik mijn enigzins jeugdige uiterlijk nog heb kan ik er maar beter foto’s van gaan maken.

4. In een sterrenrestaurant eten

Die moet echt een keer van m’n lijst af. Dus waarom niet nu, voordat alle pondjes letterlijk door het mondje gaan en het op de heupen blijft steken?!

En daarnaast ga ik natuurlijk dit jaar netjes elke avond m’n make up van mijn gezicht boenen, drie liter water drinken per dag en duimen voor wereldvrede. Of die allemaal gaan lukken is ernstig te betwijfelen, en dan heb ik het met name over de eerste twee. Zijn er nog dingen die jij me zou aanraden om te doen? Misschien kan ik ze de komende 12 maanden toevoegen aan de to do list, zodat ik zeker weten alles uit m’n 20’s heb gehaald!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s