Tuttrebel

Mini playback.jpg

Vroeger was ik dus al niet al te best met opmaken, zoals je kunt zien op de foto. Overigens was dit voor een playbackshow (groot podium, campingstijl) dus de make up was vast wat aangedikt voor onder de podiumlampen, maar toch. Je begrijpt misschien wel waar ik heen wil: ik ben niet zo’n make up meisje. Uren voor een spiegel staan? Ik ben al blij als ik het op kan brengen om de stijltang door mijn haar te halen.

Bodylotion babe
Bodylotion is niet mijn vriend. Ik wil het wel graag hoor, elke keer na het douchen mijn huid lekker insmeren en als een babyzachte babe door het leven gaan. Maar dat lukt me misschien één keer per week. Of het gaat helemaal mis. Zo had ik een keer bodylotion mét parfum op net gladgeschoren benen gedaan. Branden. Rood. Auw.
Of die keer dat ik een week lang bodylotion heb aangezien voor douchegel. Ik vond het al zo wit en dik. Maar goed, wie ben ik om Rituals in twijfel te trekken. Totdat ik de kleine lettertjes las. Bodylotion. Ah. Dat verklaart een hoop.

What the froyo (what the frozen-yoghurt)
Van de week werd ik weer eens met mijn neus op de feiten geduwd. Ik dacht ik neem zo’n gezichtsmasker. Lekker, relaxed. Doe ik de verpakking open: komt er een witte tissue tevoorschijn. Heb ik een of ander gek tissue-masker gekocht zonder het door te hebben. Moet je eens proberen om zo’n geval op je gezicht te houden als je ondertussen kapot gaat van het lachen. En daarna had ik ook nog eens een dag lang een rood hoofd omdat mijn huid de avocado-nogwat-combinatie niet kon waarderen. Way to go, Maris.

img-20161011-wa0004

Wat de froyo is dit?

Handdoekrollen voor gevorderden
Nu had ik, nota bene op dezelfde dag als dat rare masker, een haarhanddoek gekregen bij de Etos. Super handig, leek mij. Sta je dan, met je natte haardos en een paars handdoekje waarvan je niet weet of je het moet rollen, vouwen of origami-en. Om maar te zwijgen over wat de voorkant moet voorstellen. Waarom worden die dingen niet met een handleiding geleverd? Ik kan me écht niet voorstellen dat iedere andere vrouw is geboren met een ingebouwd gevoel voor het aanbrengen van haarhanddoeken. Resultaat: deze foto verliet mijn huis met de tekst “Help, hoort een haarhanddoek zo te zitten?”

img-20161011-wa0007

Zie je mij met mooi gelakte nagels (zo’n 5 keer per jaar), doe mij een plezier en maak me eens een complimentje? Voel ik me ook een keer een make up meisje. 🙂

Heb jij ook zo’n uitgesproken probleem met iets wat ogenschijnlijk typisch mannelijk of vrouwelijk is? Laat een reactie achter, dan voel ik me niet de enige malloot. 

5 gedachtes over “Tuttrebel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s