Geniet jij ook zo van de rust?: dag 2

Dag twee begon met een super handige actie van mij. Zoals (ik dacht dat) we hadden afgesproken stond ik bij het station op Stephanie te wachten. Blijkt dat ze vandaag met de auto zou komen, dus zij staat voor een dichte deur bij mij thuis en ik op haar te wachten bij het station. Goed begin van de avond. 😂

In het wandelkantoortje voor het ophalen van ons startbewijs hadden we wederom – het lijkt een jaarlijkse traditie te worden – een gedoe met de verschillende rijen. En het leukste is dat er nog niet eens een rij stond. Voor je beeldvorming: er zitten twee vrouwen achter één tafel. De ene heeft een A4-tje met “groepen 5 & 10 kilometer” boven haar hoofd, de andere dame zit onder de A4 “individueel 10 kilometer”. Dus wij lopen naar de dame met… juistem, individueel 10 kilometer! Dame, wijzend naar de vrouw op 15cm afstand van haar onder het verkeerde bordje: ‘Nee, je moet het aan haar geven.’ Wij: ‘Eh. Maar jij zit onder het bordje individueel?’ Dame ‘Ja, eigenlijk zouden we andersom moeten gaan zitten, maar ja.’ Maar ja? Maar ja? Maar ja, iedereen snapt toch wel dat jullie rijen nooit kloppen? Of maar ja, je bent te beroerd om van je stoel op te staan? Echt on-ge-loof-lijk. Hoe dan?!

Vandaag genoten we verder van de rust. We waren eventjes koploper, en eindigden uiteindelijk in de kopgroep qua eindtijd. Niet dat iemand het bijhoudt, behalve wij.

image

Tussenstand na dag 2:
Aantal blaren: 1, ‘maar het voelt alsof er nog wel 1 bij is gekomen.’
Kilometers: 20-min-een-beetje, de route was wat kort vandaag
Gezongen liedjes: een halve
Ingehaalde kinderen: een tiental voorbijgerend bij de start maar daarna geen kids meer gezien. 😊
Aantal ezels: 3

Tot morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s