Schrijf mee aan mijn nieuwe boek!

Ruim 15 maanden terug zag mijn boekenkindje, mijn chicklitbaby, mijn debuutroman het licht. ‘Totdat de liefde komt’ is inmiddels een groot deel van mijn leven, en het heeft ook diverse harten in het land geraakt. Het is tijd voor deel twee, vinden jullie ook niet?

Er staan as we speak al 54.983 woorden op papier. Oké, dat is gelogen. Ze staan nog veilig in mijn laptop. Maar we willen meer, toch? Althans, ik wil meer! Daarom moeten er nog zeker een 50.000 woorden extra bijkomen voordat we overgaan op papier. Dat is veel, 50.000. Dat is het complete verhaal van ‘Totdat de liefde komt.’ Maar ik wil jou als lezer meer geven, dus vergt het extra letters, leestekens, liefde en creativiteit.

NaNoWriMo
Een moeilijke afkorting voor een nog moeilijkere klus. NaNoWriMo staat voor National Novel Writing Month. Over de hele wereld doen auteurs mee aan deze schrijfexercitie. Zij gaan de uitdaging aan om in de maand november een boek te schrijven van 50.000 woorden. En laat dat nu toevallig gelijk zijn aan het aantal woorden dat ik nog wil toevoegen aan mijn tweede roman! Ik ga daarom deze uitdaging aan, en probeer op 30 november 2015 een definitieve punt (of een vraagteken?) te zetten achter het verhaal.
Dat klinkt niet zo lastig, maar als je er over nadenkt zijn het 1.667 woorden per dag. En dat… Dat is best veel. Dus alle aanmoediging vanuit jullie is van harte welkom! 😉

this-is-how-you-do-it-quote

Wil je meeschrijven aan het verhaal?
Omdat er zonder jou als lezer(es) geen vervolg kan bestaan, wil ik je een unieke kans bieden. Je kan namelijk bepalen wat er in het verhaal terugkomt! Heb jij een brandende vraag aan Melissa? Wat heb je je altijd al afgevraagd over onze ‘Man Deluxe’ Hendrik? Of ben je benieuwd of de vriendschap tussen Melissa, Cat en Eva echt alles overleefd? Laat mij in een reactie onder deze blog weten wat jij graag zou willen lezen in het nieuwe boek! De meest leuke ideeën of vragen zal ik verwerken in het verhaal én als speciale lezer(es) krijg je natuurlijk een vermelding. Verras mij en de hoofdrolspelers!

Aan het eind van de maand verklap ik de nieuwe titel, tot die tijd hou ik jullie nog even in spanning!

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s