Lievelingslijstje: films

Mijn Spotify playlist onthult de totaal diverse kanten van mijn persoonlijkheden. Dit lievelingslijstje met de films die ik 100.000x kan kijken doet exact hetzelfde. Welkom in de wondere wereld van mijn diverse filmkeuzes.

Evita
Die stem van Madonna, het meeslepende verhaal, de heerlijke muziek (stiekem staan alle liedjes ook in mijn playlist en blèr ik alles mee), en natuurlijk Antonio Banderas.  

City of Angels
Breekt mijn hart, elke keer opnieuw. 

Fight Club
Een knallekker verhaal, Brad Pitt én Edward Norton. Hit!

American History X
Rauw, intens en verbazingwekkend. Love it. 

Inception
Serieus al te vaak gekeken én elke keer weer nieuwe dingen ontdekt. Dat einde, je kan nog wel 80x kijken! Overigens bestaan er hele complottheorieën over het eind, ik kan er dagen mee bezig zijn en de fora afstruinen naar een verlossend antwoord.  

Dirty dancing
Yes, I’m a cliche.

Grease
Ja. Ja. Ja. Zeg maar niets. Ik heb daar dan ook weer een cd van, die we ouderwets in de auto draaien tijdens roadtrips. Thoooossseee suuuhummmer naaaa-haaaaiiights! 

Finding Neverland
Soms begrijp ik mezelf ook even niet. Het is vreemd, in de categorie biologische drama’s. Niet echt mijn cup of tea, maar het betovert me. Misschien is het de combinatie tussen Johnny Depp en ons Titanic’s Kate, ik weet het zelf ook niet. 

Moulin Rouge
Popnummers schieten je om de oren, van het titelnummer van The sound of Music tot “Smells like teen spirit” van Nirvana. En dat in combinatie met het burleske liefdesverhaal, Nicole Kidman en de dromerige Ewan McGregor. Heerlijk om je een avond op de straten van Parijs te wanen. 

The Butterfly Effect 
Wel het eerste deel hoor, en dan de the director’s cut. Scary as fuck. Een bijzonder heftig verhaal. Je moet er wel even bijblijven want het gaat bijzonder snel en er gebeurt in twee uur zó ontzettend veel. Dus geen chips eten en oogjes gericht op het scherm! 

Maar een alltime favorite kiezen? Nee, dat vind ik echt te moeilijk. Wat is jouw favoriete film?

Een gedachte over “Lievelingslijstje: films

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s